ten about meee

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-22 » 15:34:00
* jag måste alltid pussa mobilen när klockan är 09.09/22.22 eller liknande, när det står lika. Jag bryr mig egentligen inte om jag får tur i något eller så men jag känner mig bara tvungen haha.
 
* När jag gick i 5:an fram till 7:an ungefär, den tiden jag också mådde dåligt, så hade jag massa "måsten". Jätte löjliga saker men saker jag verkligen var fast vid. Jag hade ALLA mina gosedjur och kuddar på samma ställe, både när jag sov och när jag bäddat sängen, och så fort någon var där och ändrade blev jag JÄTTE arg och grät. Och skulle mina småsyskon sova hos mig fick dem alltid borsta av fötterna innan dem hoppa upp i min säng, pga smuts????? jätte hemskt nu i efterhand, kommer ihåg att min lillasyster som då var 4 (?) blev ledsen när hon skulle berätta för mig att hon glömt att borsta av fötterna... usch vad jag var hemsk då.
 
* är helt borta när det gäller smink och skönhet haha. Jag skojar inte när jag säger att jag har smink sen min storasyster var i min ålder, och hon är 22 nu. Jag vet att det inte alls är bra för huden osv men jag orkar verkligen inte bry mig, det ser ju bra ut och mer begär jag inte lol. Orkar inte lägga ner flera hundringar på en mascara osvosv.
 
* När det är sommar är jag helt besatt av att bli brun. Förut hatade jag att sola, det var bland det värsta jag visste. Nu älskar jag att sola och ibland blir jag lite för mycket när det gäller solbränna, blir jätte dryg och tråkig när jag väljer solning framför massa annat.
 
* Innan jag gick in i depressionen osv så hatade jag att åka bil kort, men älskade att åka bil långt. Det bästa jag visste var typ bilresorna till fjällen eller Öland osv. Idag tror jag inte att jag skulle klara att åka så långt med bil, men hoppas såklart att jag kommer över det och kan åka igen!
 
 
* Jag har verkligen inga vänner, som jag inte tycker ska vara i mitt liv. Jag har liksom på något sätt rensat bland mina vänner och verkligen bara behållit dem äkta och dem som gillar mig för den jag är. Känns så sjukt bra och jag vet vart jag har alla och dem vet vart jag har mig, underbar känsla <3
 
* Längtar otroligt mycket tills jag en dag kan gå upp tidigt på morgonen, äta frukost och fixa mig. Ta bussen till skolan för att sen gå en tung och jobbig skoldag innan jag tar bussen hem igen och slänger i mig mellanmål och åka på träning. Komma hem och äta kvällsmat och duscha innan jag somnar som en stock i sängen i skaplig tid. JAG LÄNGTAR TILL EN VARDAG HIHI
 
* våran hund, som jag förövrigt inte är bäst på att ta hand om nu när jag inte klarar av att gå ut och gå osv, är absolut världens bästa vän. Och vet inte hur jag ska bära mig åt när hon en dag försvinner, börjar bli till åren nu lilltjejen
 
* Är en hejjare på att möblera om. Tycker det är super roligt när det blir förändringar, men ibland gör jag det lite för ofta. Och ofta är det pga jag sitter så himla mycket i mitt rum, varje dag och i stort sätt hela dagarna. Både äter, sover och är. Och det gör att jag inte trivs i mitt rum tillslut, jag behöver förändring och när jag då ibland inte ens kommer ut ur rummet så möblerar jag om istället. Vilket inte är bra eftersom jag behöver komma ut.
 
* Isglass är mitt liv typ haha.
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?