2015-12-27

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-27 » 16:27:07
27 december och snart nyår, vart tar tiden vägen?
 
ett tag sen jag kikade in här, hur mås det? själv mår jag bra, väldigt bra faktiskt!
Dock har lovet hittills varit så sjukt segt då jag bara varit hemma ute på landet och mina syskon är hos pappa så finns inte så mycket att göra. Idag var jag i alla fall in till stan en sväng och fika hos syster samt handlade, nu är jag hemma igen i sängen, såklart.
 
Saknar min favorit också, som har åkt till thailand och ska vara borta 3 veckor, dock har hon varit borta 2 veckor redan tack och lov. Resten av kvällen kommer spenderas i sängen framför serie och godis, alldeles själv, men det funkar det också. Hur har erat lov varit hittills??
 

En mycket bra helg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-13 » 21:58:00
har haft en myshelg denna helg och det har varit behövligt!
i fredags blev dock en tidig kväll då jag hade sån mensvärk så kunde inte stå upp.. men innan de så åt jag god mat med mamma, Rolle och min tvillingbror då resten hade åkt till pappa. Igår gick jag upp tidigt pga hemsk mensvärk men det gick över efter någon timme och då städade jag lite.
 
Runt 2 tiden plockade min storebror upp mig så åkte jag med honom till stan där jag runt 3 mötte upp Svante och hade pizzadejt, mys. Sen gick vi hem till honom där jag spenderade natten. Vi kollade på film och cykla till ica och köpte gosaker. Imorse vaknade jag runt 9 och vid 11 cyklade vi och köpte frukost som jag dock inte hann äta tillsammans med honom innan jag skulle hem. 
 
Nu ikväll har jag bara förberett mig för en ny skolvecka. Tvättat, duschat, pluggat lite och ska snart hoppa i säng. Imorgon har jag sovmorgon och senare efter skolan ska jag kolla på min brorsdotters luciatåg, så mysigt!! sen får vi se om jag sover hemma eller hos Svante. Hoppas i alla fall att ni har haft en asbra helg, och får en bra vecka. Snart jullov så kämpa!!!
 
 
 

gift dig med mig

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-07 » 13:24:00
förra söndagen var jag på fitnessmässan i stockholm, och då stötte jag på denna?????? Kunde inte låta bli att fråga om en bild, och bara kolla på honom

En mysig fredag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-06 » 16:39:00
I fredags så slutade vi redan klockan 11, och då åkte jag, Salma, Emma, Jonte och Elsa hem till Elsa för att julmysa lite! Vi bakade pepparkakor, byggde pepparkakshus och dekorerade, spelade sällskapsspel och lyssnade på musik. Jag hade dock hunnit bli sjuk redan då så gick hem tidigare, men jag måste säga att jag har världens finaste vänner och att jag går i samma klass som dem gör mina dagar så mycket bättre.

2 enda bilderna ifrån kvällen, fräscha osv haha

En sjuk helg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-06 » 12:35:33
andra dagen sängliggandes och sjuk. 

Gårdagen bestod utav bara sängen och film. Vaknade dock upp brevid Svante, som sen åkte hem runt 2 tiden och då somnade jag och sov till 5. Har åkt på en jävla förkylning igen, samt att jag mår fett illa och får inte i mig mat vilket gör allt ännu värre. Har ännu inte fått i mig frukost och jag är hur hungrig som helst, så jag ska faktiskt nu försöka ta mig upp och städa mitt rum och bädda rent sängen osv så kanske jag blir lite piggare, samt en dusch. Hur mycket jag orkar av allt det där återstår att se dock haha.. Ikväll är det egentligen voltigeträning men det kan jag ju glömma, åh. Imorgon är det måndag igen och skola också, så får hoppas på att jag är piggare.
 
Så min helg har väl inte varit den bästa, hade så mycket jag ville göra men så lite jag kunnat. Julmarknaden här i sätrabrunn också som jag skulle jobba med Salma och ha det mysigt...jaja, fler tillfällen hoppas jag!
Hoppas i alla fall att ni har haft en jätte bra helg, och idag en andra advent♥

2015-12-01

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-12-01 » 14:58:45
en kall dag som denna så längtar man lite efter sommar och värme.
 
Första december idag, alltså vart tar tiden vägen? Var ju nyss augusti och man låg på stranden och solade? jaja, dagen har gått så sjukt fort hittills.. vaknade upp imorse på bästa sätt brevid S innan han åkte med tidiga bussen. Själv hade jag sovmorgon så kunde ligga och dra mig lite längre. Åkte halv 9 bussen till stan och hoppade av hos farmor och lånade hennes cykel till sjukhuset. Gick bra där och cyklade sen ner på stan och fixade lite ärenden innan jag drog till min syster och åt pizza. Åkte med henne hem till mamma sen och har precis duschat och fräschat till mig lite och tagit bort sminket.
 
Resten av eftermiddagen och kvällen blir lugn tror jag. Har ingenting planerat hittills i alla fall, lite plugg borde jag få gjort i alla fall. Chips och dipp blir det ikväll i alla fall för jag tycker själv att jag är värd det hihi. Puss