Ny dag, nya möjligheter

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-09-29 » 09:19:50
Idag är en ny dag, och idag ska bli bra. 
 
jag vaknade utav klockan runt halv 8 tiden, utav en himla mensvärk. Kände av den redan igår så förväntade mig ingenting annat haha.. men de lägger sig väl. Jag har fått i mig frukost nu och trots ångestklumpen i magen så ska jag strax ta mig upp och fixa iordning mig för att sen åka till skolan. Jag kommer att komma lite senare än jag börjar men de får bli så idag. 
 
Inatt sover jag hos min syster, och i eftermiddag så ska jag bli fotad utav en jätte duktig fotograf. Vi ska vara utomhus, trots spöregn men tror det kan bli kul ändå. Jag behöver någonting annat att tänka på. 
 
Jaja, kommer bli lite oklara, tråkiga inlägg ett tag framöver då jag bara skriver för att skriva av mig lite skit haha. Hoppas i alla fall att ni får en bra torsdag, puss och kram♥
 
 

2016-09-28

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-09-28 » 22:46:28
dagarna flyger förbi, samtidigt som dem går sååå sakta. 
jag funderar så himla mycket, men varför? 
 
jag har de bra i skolan, jag ligger inte så mycket efter. Jag kämpar så mycket som jag kan och presterar så mycket som jag kan, och mer kan jag inte göra. Jag har världens finaste pojkvän, som nu befinner sig i Frankrike till nästa lördag dock...men jag vet att han kommer hem, och jag vet att känslan då kommer vara den bästa känslan någonsin. Jag har min fina familj. Jag har dem som stöttar mig och som finns vid min sida. Underbara vänner.
 
Så, egentligen ska jag inte klaga? Eller? Får jag det? 
Jag får det. Det är okej. Men jag får inte glömma att imorgon är en ny dag, nya möjligheter och nya upplevelser. En ny dag närmare allting.