femte oktober

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-10-05 » 22:02:09
onsdag kväll, inte ett dugg trött. 
 
har varit hemma från skolan idag, olika anledningar men kände mest att jag behövde en dags vila. Inte haft någon som helst rutin på flera veckor och nu blev de en dag hemma för att bara pausa livet och komma ikapp. 
Jag har idag hunnit städa hela huset, klippa gräset och höststäda gården, lagat mat och sprungit 3 km. Hur skönt som helst och efter en varm och skön dusch så har jag bara legat i sängen hela kvällen.
 
Jag ska strax upp och fixa mig för att sova dock, har sovmorgon imorgon så kan ta sena bussen vilket är skönt. Har längsta dagen imorgon också och slutar så sent som 4, men ska bowla med kompis till kompis direkt efter och sen sleepover med Salma!! Jag är SÅ redo för torsdag!
 
 

black and white

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-10-02 » 13:35:22
I torsdags så blev jag fotad utav en kille med namnet Gustaf! Jag har alltid gillat att stå framför kameran, men är inte den bekvämaste om man säger så. Jag var jätte nervös innan, men efter några knäpp och olika ställen så blev man bekvämare. Här är i alla fall några bilder från fotograferingen. Blev nöjd i och med att de var första gången!! Han är ju så duktig!!!!
 
 
 
 

Lördag 1/10-16

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-10-01 » 22:54:41
ännu en ny dag har passerat och glad för de är jag!!
 
igår kväll så bjöd min storasyster mig och mamma på lite plockmat hemma hos henne. Vi åt ost och kex, frukt och god korv och skinka med baguette och vitlökssmör. Efter massa snack och mat så mös vi lite framför idol innan jag och mamma drog oss hemåt. En jätte mysig kväll verkligen tillsammans med bara mor och syster.
 
Idag vaknade jag runt halv 8 när mamma åkte till jobbet. Låg kvar i sängen till 11 dock innan jag hoppade in i duschen. Min bror skjutsade mig til Sala runt 12 tiden där jag mötte upp Salma och gick på stan en sväng innan vi gick hem till henne. Klockan 6 hade vi en bokad bowlingbana, så jag, Salma, hennes pappa samt hennes storasyster bowlade mellan 6 och 7, hur mysigt som helst trots att jag förlorade stort. 
 
Sen hämtade min bror mig igen och sen jag kom hem har jag bara städat och bäddat rent sängen i stort sätt. Jag tänkte nu slå på en film innan jag somnar, och kanske ringa hjärtat mitt. Imorgon är de söndag och jag kommer inte ha söndagsångest för fem öre kan jag lova!! Födelsedagsfika för moster, voltigeträning och en dag närmare nästa helg. Puss och godnatt kära ni
 

4 month

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2016-10-01 » 09:32:58
Idag har vi 4 månader och om 1 vecka kommer han äntligen hem från de där jävla Frankrike, hihi♥