tisdaaaaaag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-31 » 10:07:52
Ensam hemma idag igen, segt som fan men måste försöka göra den här dagen bättre än gårdagens.
 
Gick upp halv 8 idag och käkade frukost, nu har jag suttit och kollat film hela morgonen och måste nu försöka piggna till. Ska städa lite och sen ut med hunden en sväng. Rätt jobbiga tankar idag så kommer bli svårt men första uppgiften i exponeringen måste göras. Så segt att bara gå runt hemma..
 
Hoppas ni får en bra tisdag i allafall, sol ute och imorgon är en vårmånad! Kramis
 

En mindre bra måndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-30 » 15:20:36
Har inte gjort någonting på hela dagen. Har varit ensam hemma fram till 3 ungefär och jag har gått upp en gång och hämtat fil. Jag mår inte alls bra idag... mest för att jag hatar att vara ensam hemma just för att jag vet att jag inte gör någonting då och sitter bara i mitt rum och börjar tänka en massa, men sen också för jag har en jobbig magkatarr.. orolig och känner mig stressad angående allt och inget just nu vilket blir lite jobbigt.
 
Jaja, ska snart få i mig någonting att äta, min lillasyster fixar en toast till mig haha, världens bästa.
Sen måste jag försöka pigga upp mig lite...känner mig ju bara deppigare och sjukare om jag inte gör någonting.
Hade tänkt locka håret lite bara för att, och sen får vi se om jag kan och orkar följa med mamma och handla, om inte så ska jag städa lite för att komma igång. Hoppas att jag känner mig lite bättre och att det går över idag så jag slipper må såhär flera dagar som jag tyvärr brukar.. bara jobbigt att inte ha någon speciellt matlust, må illa och ha magkatarr samtidigt som man har en jävla massa tankar och allt där emellan.
 
Usch vilket deppinlägg, men idag fick det bli så. Har mått helt okej ett litet tag nu så antar att jag behöver ha ett litet bakslag. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra måndag! Ikväll ska jag kolla på jordskott med mamma, det ska i alla fall bli mysigt. Pussar
 

Här står jag idag, stolt över mig själv

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-29 » 17:05:17
Jag måste få säga att jag är stolt över mig själv.
Jag har gått igenom så himla mycket, och har fortfarande en lång väg kvar av både motgångar och framgångar.
Från att ha mått som bäst, känt att livet har varit på topp och känt lycka och stolthet över att ha kommit igenom dem nergångarna jag haft tidigare i mitt liv, till att från en dag falla platt.
 
Det är snart 1 år sen jag fick min första panikångest attack. Snart ett år sen jag satt på bussen och kände den här krypande känslan i hela kroppen, klumpen i halsen och tårarna som forsade innan jag mitt ute i ingenstans hoppade av bussen med noll pengar på mobilen. Helt sjukt att det snart gått ett helt år och att jag gått igenom så sjukt mycket jag aldrig trott jag skulle behöva genomgå. Helt sjukt att jag från en sekund kan må så jävla bra till att påbörja ett helvete.
 
På den här vägen har jag mått så fruktansvärt dåligt. Och jag har varje kväll viskat för mig själv att jag en dag kommer att bli frisk, bara jag har tålamod. Det har varit otroligt svårt. För det är inte bara grejen med att jag har mått dåligt som har varit jobbigt. Det är så mycket mer intill. Tappa vänner, tappa kontakter, misslyckandes, ge upp på saker man älskar såsom all träning och aktiviteter. Rasat ner i vikt pga depressionen som fått mig att äta mindre. Det svåra har varit att vara stark i alla situationer. Vara stark när man talar med sig själv, vara stark i sina motgångar och vara stark tillsammans med andra. Jag är en tjej som vill så mycket, och att inte kunna göra någonting har varit så jävla jobbigt och att allt vände så fort gjorde mig inte beredd. Att inte kunna kontrollera sina tankar och inte kunna stänga av som gjort att jag haft miljontals sömnlösa nätter och allt för många bråk med vänner och familj. Att ständigt känna den här rädslan över att kanske aldrig bli frisk, att kanske alltid ska behöva må såhär. Den ständiga känslan av oro och stress för allt man ska göra, såsom att kliva upp ur sängen till att gå i skolan.
 
Idag står jag här, efter fleraflera månader som innehållit massor av saker som ingen ska behöva genomgå, helt okej stadigt på benen och kämpar fortfarande. Idag kan jag kolla på bilder och se skillnad, både i det fysiska och även känna hur jag känt och känna att jag utvecklats psykiskt så enormt. För det är jätte svårt att se dem här små framstegen man gör när man mår såhär, att känna att man faktiskt utvecklats. Men idag tillåter jag mig det.
 
Jag har nu på senaste försökt fokusera extra mycket på just min vikt, då jag mått väldigt dåligt över den och det påverkat hela mitt tänkande och situation över saker och ting. Jag trivdes så bra med mig själv, och att bara se och känna att man blir mindre och mindre gjorde allt bara ännu värre, även om jag inte kunnat göra någonting åt det.
 
Idag är jag här med 5 kilon tyngre på vågen och med ett starkare sinne fortsätter jag kämpa mig vidare. Tillsammans med min familj, vänner, BUP och framför allt mig själv. Jag kan idag känna en lycka och leva i den utan att putta känslan åt sidan. Jag har kraft att fortsätta kämpa för nu vill jag leva igen! MASSA KYSSAR TILL ER!
 
 

Prinsessan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-29 » 14:23:00
 
 

SÖNDAG

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-29 » 13:19:00
alltså söndagar kan ändå vara den mysigaste dagen på hela veckan, trots en ny vecka väntar och söndagsångest hos dem flesta. 
 
jag startade min morgon runt 8 tiden imorse, hade ställt klockan då jag ville vakna i god tid osv. Eftersom att man har ställt om klockan till sommartid nu så var ju klockan "egentligen" 7 då så var skapligt trött men ändå utvilad haha. 
 
Gick upp och fixade jätte mysig och god frukost tillsammans med min lillasyster som vi åt i soffan framför en mysig tecknad film. Sen flätade vi håret på varandra och ritade lite innan vi tog på oss massa kläder för att gå en promenad i regnet med hunden. Var iskallt och blåsit och regnigt men väldigt uppfriskande och skönt!!
 
Nu har jag precis ätit lite lunch och ska samla lite kraft för att hoppa in i duschen. Ska fräscha till mig ordentligt idag och raka ben och ha hårinpackning osv. Senare åker jag med mamma in till stan förmodligen och åker till voltigen och hälsar på, ska bli roligt!!
 
Hoppas ni får en asgo söndag och gör den till den bästa istället för att tillåta dig ha söndagsångest, finns så mycket annat roligt. Puss på er goingar
 

Mysiga lördag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-28 » 18:55:22

här ovanför ser ni lite av dagens Emmie, och vad vi åt för gott till middag.

Den här dagen har varit så mysig, men ändå väldigt full. Tog en lång sovmorgon imorse. Har inte sovit längre än till 9 senaste månaderna, men idag vaknade jag upp klockan 10 vilket var väldigt skönt. Gick upp och åt en god frukost innan jag började göra mig iordning för att åka till stan med mamma, Rolle och syskon.
Åkte till moster och kusiner och fikade och pratade lite innan vi sen åkte runt och kollade lite hus. Efter några timmar var vi hemma runt 3 tiden igen och började storstäda. Alla sprang runt överallt och till en början var det mysigt när vi alla höll på, men till slut blev alla griniga och arga på varandra då vi alla var väldigt hungriga haha. Vi åt i alla fall väldigt god middag tillsammans, paella <333 Proppmätt är jag nu och precis bytit om till mjukiskläder och slagit på datorn. Kvällens planer blir att bara slappa, är så himla trött. Ska sen ut och gå en sväng med hunden tänkte jag, ensam med musik i öronen, kan bli skönt haha även om det kommer vara mörkt, mörkrääääädd som jag är. 
 
Jaja, nog snackat för mig. Haft en väldigt bra lördag i alla fall och hoppas även ni har haft det! Puss på er

5 positiva!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-28 » 14:02:00
Jag har så lätt att se all det negativa, och väldigt svårt att se det positiva, gällande allt! Och det är där jag har fastnat, och där jag mår dåligt. Jag ser verkligen allt på ett negativt sätt även om jag verkligen försöker se det positiva. Vi kan ta ett exempel bara för att ni ska förstå hur lätt jag hamnar i ett negativt mönster. 
Det kan vara allt ifrån att gå ut och gå med hunden en liten sväng. Då kan jag komma på 1000 olika anledningar till att inte gå, 1000 olika saker som kan hända på vägen. Jag kan börja må illa, jag kan svimma, jag kan möta människor jag inte vill möta, jag kan få en plötslig panikattack osvosv, alltså ja, ni förstår. Och det där är bara en litenliten del av allt jag kommer på. Ibland kan jag inte ens komma ut ur mitt rum för jag kommer på flera saker som kan hända mig då påvägen till toaletten om jag behöver gå dit. Jag får till och med ångest över att behöva duscha, så mamma brukar få tvinga in mig i duschen för att jag ens ska ta mig i kragen och ställa mig i duschen haha? Det är där jag mår så himla dåligt och hur fjantigt det än låter så är det just det här jag behöver hjälp med för att komma ur den värsta delen av min depression och ångest, såklart. Dem negativa tankarna liksom och det mönster jag har fastnat i.  
 
Därför tänkte jag nu skriva upp några saker jag ser fram emot, har inte så mycket planerat men ändå, jag har kommit på några punkter!
 
Att få uppträda på länsfinalen den 9:de Maj ska bli grymt kul!! 
Min 18 års dag den 1:a augusti!
Att mamma och vi kollar på en utomlandsresa i början av sommaren, ingenting alls bestämt men hade ju varit skapligt jävla roligt!!
Den dagen vi får sommarlov hihi
När vi börjar min exponering (stavning haha??). Alltså när jag och min psykolog börjar en "behandling" för min ångest osv. Det kommer bli TUFFT som fan, men känner mig redo och peppad på att bli frisk nu!
 

FRIIIDAY

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-27 » 18:38:46
pustar ut! Har varit en dag med massa ärenden och nu sitter jag äntligen har jag fått byta om till mjukiskläder och slagit på en serie.
 
Hej på er! Fredag idag, hur härligt är inte det? 
Vaknade imorse runt halv 8 tiden, men gick upp någon timme efter och åt lite frukost framför tvn. Sen tog jag mig en skön dusch och fixade mig innan jag och mamma åkte vidare mot stan och till Bup där jag skulle på möte. Gick jätte bra idag, och var mycket lättare än förra gången då det var jätte jobbigt att komma dit. Idag påbörjas min exponering och har längtat jätte mycket. Nu kommer jag dock säkert att må rätt dåligt under exponeringen till en början, då jag kommer att utsättas för allt jag inte vill utsättas för och det jag tycker är obehagligt, men det är det som krävs och måste göras för att jag ska kunna handskas med det i framtiden. 
 
Efter det mötet så åkte vi direkt till skolan, där vi skulle på ytterligare ett möta med min mentor, rektorn och kuratorn. Gick även där väldigt bra men tyckte det blev jobbigt att prata om en sak så bröt väl ihop lite, men det gick annars jätte bra och nu känns skolan som ett lite mindre problem när vi alla har kommit överens om saker och ting och gjort detta på bästa sätt. 
Sen åkte vi och kollade lite på tapeter, sen sprang vi in på dollar store och tillbringade någon timme där haha. Fick med mig ansiktsscrub, bodybutter och LÖSHÅR?????? hahahhah vet inte varför jag köpte det från dollar store liksom?? haha jaja var en kul grej i alla fall men kommer inte att användas haha. 
Sen blev det apoteket för uthämtning av medicin innan vi åkte och handlade som tog även där någon timme. 
 
Runt 3 var vi hemma igen och då fick jag äntligen äta lunch, ica-sallad <3333
Sen har jag städat lite och nu har familjen precis ätit tacos. Jag var dock inte hungrig då jag åt så sent idag, men nu börjar jag känna mig lite hungrig så ska nog snart ta lite jag med. Ikväll blir det ost och kexmys framför let's dance, en mysig fredag helt enkelt. 
 
Hoppas ni haft en bra fredag hittills och får en bra kväll, pussar!
 
 

Ingen annan rör mig som du

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-27 » 17:52:00
Den här låten går på repeat hos mig. Fy fan vad bra den är!
 

31 FRÅGOR

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-27 » 13:05:00

1. Vad har du för skostorlek? 36-37
2. Brukar du skratta för dig själv? Haha det händer väl.
3. Vilket är ditt favoritnummer: 2 tror jag, eller 14
4. Vad var det senaste du åt? Kyckling, ris och vitlöksstekta championer hihi
5. Vädret just nu? Kallt, typ storm ute haha
6. Senaste personen du pratade med i telefon? Mamma
7. Vad är det första du ser på en PERSON? Alltså det beror på, men brukar ofta kolla gångstilen haha och även klädstilen!
8. Tv eller dator? Datorn alla dagar, men tycker det är mysigt att kolla tv ibland också
9. Favoritprogram på TV? Har inget speciellt favoritprogram, men gillar typ ensam mamma söker, bonde söker fru och farmen hahah
10. Har du blivit sviken någon gång? Tyvärr jaaa
11. Har du några syskon? Ja, 3 äldre, 3 yngre och en tvillingbror!
12. Längd? Runt 1.65 
13 Hårfärg? Ganska mörkblond på vintern, ljusblond på sommaren.
14. Kramar eller kyssar? Kyssar är gosiga, kramar är ännu gosigare
15. Använder du linser? Nej
16. Choklad eller vanilj? Choklad
17. Är du kär i någon kändis just nu? Haha nej men har väl några cruscher 
18. Hund eller katt? Lätt hund, dem enda katterna jag tål är min systers haha
19. Har du älskat någon gång gång? Älskat på vilket sätt haha? 
20. Är du fortfarande vän MED folk från skolan? Ja gud ja, går ju i skolan. 
21. Har du någon gång skjutit med en pistol? Nej det har jag inte
22. Gillar du att flyga med flygplan? Har bara flygit fram och tillbaka till Tunisien för ett par år sedan, och som jag kommer ihåg det så var det inge större fara haha, rätt skönt!
23. Saknar du någon? Ja, det gör jag.
24. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt!
25. Vad gör du just nu? Kollar paradise hotel och bloggar!
26. Har du blivit påkommen med att göra något du INTE får göra? Haha oohja
27. Är du på arg på någon just nu? Nej det är jag inte! Bara lite besviken
28. Vill du bli kär? Jag vill bli kär på nytt
39. Senaste du köpte TILL dig själv? En tröja har jag för mig
30.  Vem vill du träffa just nu? Min Märta <333
31. Löften för 2015? Gått ett par månader in på 2015, men att bli frisk, eller friskare i alla fall!
 


Godnatt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-26 » 23:25:05




En full morgon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-26 » 10:09:58
hur hurtig är inte jag då? varit vaken sen halv 7, huset var storstädat, småsyskonen iväg till skolan och frukosten uppäten innan klockan 8 imorse, en applåd för mig!

sov så himla skönt inatt, somnade skapligt mycket tidigare än vad jag har gjort dem senaste kvällarna och kände mig helt utvilad imorse trots den tidiga tiden. Är ensam hemma hela dagen idag igen, det verkligen suger. Men jag ska spela lite tv-spel och gå ut och gå en sväng så går tiden lite snabbare. 
När mamma kommer hem runt 4 tiden så ska vi åka till stan. Behöver hämta ut medicin till mig då den är slut, och så ska vi handla. Har inte varit ute på nästan 1 vecka igen så ska bli skönt att komma ut lite.
 
Nu kurrar magen och tänkte gå och ta något litet att äta innan jag lagar lunch. Hoppas ni får en kanon torsdag!

Min sessa som jag saknar så mycket.
 
 

GALET!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-25 » 21:54:08
startade dagen klockan halv 7 imorse när mamma åkte iväg till jobbet och jag skulle skicka iväg mina småsyskon med bussen. Vid halv 8 åt jag en god frukost framför en film i sängen. Låg i sängen typ hela dagen fram till 1 eller något, och då gick jag upp och fixade lunch. Sen har jag storstädat hela huset och även mitt rum, vilket behövdes verkligen!! Sen har jag nu på kvällen lagat lite våfflor tillsammans med min lillasyster, kan ju inte vara utan våfflor på våffeldagen! Sen har jag myst med mina småsyskon framför Sveriges mästerkock i mammas säng. Min dag har egentligen inte bestått utav annat, ganska slapp dag som är skönt men nu för tiden blir jag så himla uttråkad av att bara gå runt hemma. Igår var jag ledig ifrån skolan och även idag, imorgon vill jag till skolan men då jobbar mamma hela dagen så kommer varken dit eller hem.. det suger och ska svara hemma själv också. Aja får se hur det blir!
 
Fredag ska jag till Bup på förmiddagen, sen efter det mötet så ska jag på möte med skolan. Ska bli skönt att få iordning lite med läxor osv, har tappat bort mig totalt bland all kaos. Så nu ska jag försöka plugga ikapp så jag får något betyg i alla fall!
 
Nu på kvällen fick jag även reda på att jag har gått vidare till länsfinalen i Ukm!!!!! Alltså jag verkligen studsade runt av lycka när jag såg smset, helt galet roligt!!!!!!! Så den 9de maj kommer jag uppträda igen i Sala folkets park tillsammans med massa andra från hela länet. GRYMT!
 
Nu ska jag tvätta bort smink, göra ordning någonting gott att äta sen pumsa ner i sängen med film på datorn och hoppas på god sömn. Hoppas ni haft en bra dag! Pussar
 
 

UKM - mitt uppträdande

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-23 » 13:10:58
Här är videon på när jag sjöng på Ukm i lördags. Som sagt, jag vet att det inte låter rent eller att allt inte låter perfekt. Jag var för det första fortfarande jätte förkyld och sen var jag jävligt nervös, därav att jag höll på att bryta ihop i början av låten haha. Det har låtit bättre men jag orkar egentligen inte skylla på någonting. Jag är i alla fall stolt och nu håller jag tummar och tår för att jag går vidare till länsfinalen!!

UKM - jag är stolt

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-21 » 22:37:59
JAG GJORDE DET, ALLTSÅ JAG GJORDE DET!!!!
 
Jag har idag stått på scen, med gitarr och sjungit en egenskriven låt. 
 
För ungefär 2 månader sen mådde jag som värst. Då låg jag en vecka i streck i sängen, med uttorkning. Hade inte ätit eller druckit på 4 dagar och känslan jag kände då var att det var över, faktiskt. Att vakna på natten, med hjärtklappning och ryckningar fick mig att tro att det var slutet. Att inte orka lyfta en kroppsdel, och när huvudet snurra så fort jag vred på det. Att bli itvingad liter med saft och näringsdrycker för att komma på fötter igen, den veckan var den längsta veckan jag någonsin levt. Men jag klarade det, det gjorde jag. 8 dagar senare stod jag faktiskt på slalomskidor haha. Den dagen, så dum och korkad som jag faktiskt var så anmälde jag mig till UKM. Jag skapade ett mål, och jag sa till mamma. 
"mitt mål är att kunna ställa upp i UKM. Att kunna ställa mig på scenen och sjunga en egenskriven låt".

Idag, nästan 2 månader senare stod jag på den där jävla scenen och uppnådde mitt FUCKING MÅL. Efter månader med massa upp och nedgångar, och en helvetes dag med helvetes tankar och känslor som gjort att jag kunnat hoppa av när som helst, pinade mig igenom detta för jag visste att jag kunde, och jag visste att jag skulle klara det. Med massa peppning från alla håll och kanter och med massa peppning ifrån mig själv, så gick jag upp 2 gånger och sjöng. Även om jag höll på att bryta ihop första meningen av låten så gick allt så himla bra. Hur det än lät och även om jag sjöng falskare än någonsin så var NÖJD. Jag gick ner med skakiga ben och darrig röst men med en grym känsla, att jag var stolt över mig själv. Och jag har inte känt den känslan på så länge som jag kan minnas, att jag kan tillåta mig att vara stolt, och att jag har gjort någonting jag aldrig trodde jag skulle klara av igen. Den känslan var GRYM och är fortfarande. När jag sen åkte därifrån med mamma så bröt jag dock ihop haha.. det var då allt la sig och alla känslor bara forsade. All nervositet, glädje och känslor bara kom över mig som en våg. Jag är så himla glad över att jag tog mig igenom det här, ett svar på hela min depression. Att jag faktiskt kan, även om det krävs mer än vad jag tror jag klarar av.
 
Nu är jag skapligt trött, och sitter i sängen hos pappa. Blir att sova här en natt till. Jag är fortfarande helt skakis, och alla känslor har fortfarande inte lagt sig så gråter lite till och från haha och är fortfarande helt nervös och stressad. Jag ska försöka lägga mig snart och hoppas på en bra sömn så jag vaknar som ny imorgon. 
 
Jag ville bara kika in och berätta lite, att jag faktiskt är stolt över mig själv för jag kan se en förändring. Sen vet jag att det fortfarande kommer att komma downs och kännas skit, men att det blir bättre, med små steg. 
 
Stort tack till er som peppat mig, och som funnits som ett stöd idag och alla andra dagar. Vad hade jag gjort utan er ♥

en video kommer så småningom när jag laddat upp den på youtube
 
 
 

Tråkig instabild - FRIDAY

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-20 » 20:59:54
 
tjena hallå hej!
 
Efter en dag med både massa glädje och endel tårar så sitter jag nu i min säng, i mitt rum, hemma hos pappa i pappas lägenhet i stan. ALLTSÅ SHIT VAD JAG SAKNAT.
Har alltså inte varit här på över 2 månader och heller inte träffat pappa, så kramen jag fick av honom när jag kom hit, alltså då inser man verkligen hur jävla mycket ens pappa betyder.
 
Var till bup imorse, var svinigt jobbigt idag att komma dit men det var inte förrän jag och mamma satt oss i rummet och pratat lite med min psykolog som jag bröt ihop haha. Men det kändes bättre efter ett tag och känslan efter är alltid lika skönt, trivs så bra med min psykolog och man får verkligen fått pratat ut om allt, och efter den här veckan behövdes det verkligen.
 
Resten av dagen har jag faktiskt inte gjort så mycket, städat rummet, handlat med pappa och försökt skriva lite på en låt. Går dock inte så bra med tanke på att gitarren jag har hos pappa är sönder och cp så låter förskräckligt.
 
Imorgon ska jag upp i tid, fixa mig och strax före 10 kommer mammas kompis och hämtar mig för att sen följa med mig till ukm, där ska jag soundchecka och lite så. Sen runt 15 tiden är det dags. Om jag klarar det eller inte återstår att se, men hoppas verkligen mina nerver och psyke pallar för uppträda är bland det bästa jag vet haha. Jaja ska bli kul i alla fall!
 
Hoppas ni också haft en bra fredag och en fortsatt bra kväll, massa kyssar till er

upp och ner

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-19 » 16:37:26
 
Har himla brist på bilder, så får bli en bild från förra våren/sommaren.
 

Idag mår jag lite sådär. Sov jätte skönt inatt efter en jobbig kväll. Vaknade imorse och mådde faktiskt väldigt bra, men dagen har varit lite upp och ner. Allt är lite upp och ner nu och det är fruktansvärt jobbigt att ena dagen känna sig frisk och sen andra dagen vara totalt på botten igen. Dessutom släpper inte förkylningen heller utan den blir fan bara värre. Mina bihålor gör ont som fan haha vilket också drar med sig huvudvärk.
 
Jaja, nog med klagandet. Hur mår ni? Haft en bra torsdag hittills? 
Jag är barnvakt till 22 ikväll då mamma jobbar sent. Kvällen kommer nog bara spenderas i soffan eller sängen framför någon film, som vanligt. 
Imorgon ska jag till Bup på förmiddagen, sen skola. Sen ska jag faktiskt sova hos pappa imorgon. Har inte träffat honom på ett par månader ordentligt så jag längtar sönder efter honom. På lördag ska vi käka tacos hos mormor och morfar och sen ska jag förmodligen uppträda på UKM. hihihi
 

Tankefylld

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-18 » 23:26:19
Egentligen står det helt still i huvudet. Loggade in här och längtade till att få låta fingrarna dansa över tangentbordet och känslorna få bilda ord. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Det står still
 
Vad känner jag? Hur känner jag?
Jag mår bra, egentligen. Ja det gör jag, har ingenting jag borde klaga över. Världens bästa familj, fina vänner, en bra skola. Ett hus att bo i, en säng att sova i och mat att äta. Vad finns att klaga på?
Det är så lätt att se det på det viset, att se det åt det hållet. Men det är inte så.
 
Innerst inne vet jag att jag borde vara världens lyckligaste flicka. Men det är någonting som gör att jag bildar en annan person av den där lyckliga flickan till en ångestfylld flicka i tårar. Jag är liksom båda, ibland. Ibland är jag glad, och ibland är jag ledsen. Men oftast rädd. Rädd för känslorna, rädd för tankarna och rädd för mitt liv.
Det är lite hemskt om man tänker efter, att jag är rädd för mitt egna liv. Men jag borde inte må såhär. Jag är värd så mycket bättre och jag är värd att få må bra. Om inte så är jag värd att få blibra, typ nu.
 

Godmorgon onsdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-18 » 07:12:10

Haha leker typ tuff eller något.

Idag blir i alla fall mitt läge som på bilden. Ska bli ganska varmt idag och som jag skrev i ett inlägg innan så blir det dubbelt så varmt i vårat hörn på altanen så där kan man steka lol. Ska passa på att skriva lite på min halva låt då jag har lite idéer och inspiration nu så får passa på! 

Somnade 2 inatt pga min hemska förkylning och mamma väckte mig 6 imorse då hon åkte iväg till jobbet och jag skulle skicka iväg mina småsyskon med bussen. Klarvaken nu och ska alldeles strax gå upp och fixa lite god frukost framför en film innan jag sätter igång dagen. Har fått tillbaka blogglusten igen känner jag, men har ingen aning om vad jag ska blogga om, så tips uppskattas verkligen. Puss på er godingar 

bara klagar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-17 » 11:07:42
Att nya måste vara det skönaste som finns haha, eller?
 
Godmorgon i alla fall! Sitter i min säng och lyssnar lite på musik medan jag redigerar lite bilder. Morgonen har varit bra, förutom att det är förjävla jobbigt med en rinnande näsa och nyser HELA tiden. Ville följa med mamma till gymmet imorse, men det kunde jag ju glömma haha.. En kompis till mamma är här så har varit lite social ute i solen med dem också, faktiskt ganska varmt i våran hörna på altanen. Mitt på dagarna på somrarna brukar man inte ens kunna sitta där ute pga blir dubbelt så varmt då, men ändå skönt haha!
 
Dagen idag kommer bestå av försöka piggna till lite. Ska försöka att inte sitta framför tv eller film hela dagen utan försöka göra lite saker så kanske jag blir piggare. Senare är tanken att jag ska följa med till våran lilla kusin som fyllt år och så ska vi käka mat och lite så där, men vet inte beroende på hur jag mår. Men vill så ska försöka, har inte feber eller så endast förkylning. Får se helt enkelt. Tänkte övrigt precis skriva att målet var att komma iväg till skolan imorgon, men kom på att jag är ledig haha, så det sket sig ju. Börjar bli trött på att bara vara hemma nu faktiskt. Jaja, då kanske jag hinner bli helt frisk och pigg tills på torsdag, får hålla tummarna! 
 
Hoppas ni får en bra tisdag friens♥
 
 

en bra start på måndagen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-16 » 10:16:34
startar morgonen framför Madagaskar med god frukost och lite tidning. Mår sämre idag, inge feber men nu har jag huvudvärk och ont i ena örat. Usch, alltså jag önskar ofta att jag ska få feber för tror alltid att jag ska vara sådär skönt hängig, ligga i sängen hela dagarna framför serie med lite gott att äta och känna mig hänging, men när jag väl blir sjuk så mår jag så himla dåligt och ångrar allt jag önskat, så jävla underlig jag är haha. 
 
Jaja, har i alla fall lite att göra idag. Ska städa lite, duscha och senare på eftermiddagen ska jag försöka ta mig in till stan med mamma och lillasyster då lillasyster ska klippa sig. Behöver komma ut genom dörren känner jag och ska försöka följa med dem. Imorgon sattsar jag på skolan, och hoppas på att halsen är bättre och känner mig bättre. Ha en jätte bra måndag fina ni♥

bjuder på en instabild.
 

throwback - sommar 2014

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-15 » 13:47:07
 
 
 
 

SÖNDAG

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-15 » 13:11:18
Hej på er! Allt bra? Haft en bra start på söndagen? Hoppas det!
 
Själv vaknade jag upp halv 8 imorse av min onda hals, fick i alla fall sova lite längre idag än igår då jag vaknade redan 6 utav att jag inte kunde svälja. Gårdagen bestod i alla fall bara utav sängen och film. Jag hade nämligen feber och var helt tung i kroppen, hade inte alls mycket men man känner sig ändå alltid så himla orklös och trött när man är sjuk. Gjorde slut på ett helt paket halstabletter också haha. Idag känner jag mig bättre i alla fall, min hals gör ondare men tror inte jag har feber vilket är skönt! Precis städat mitt rum lite och mamma har åkt till jobbet så nu har jag fått i mig lite lunch och ska slå på ännu en film, plugga lite och slappa resten av söndagen.
 
Imorgon blir det skola om jag inte får feber igen, halsen struntar jag i haha. Har lång sovmorgon och går bara en lektion så ska jag nog klara av. Hoppas och ska försöka göra den här veckan till en bra vecka, känns bra! Puss på er♥
 

TISDAG

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-10 » 19:48:59
alltså updateringen är inte på topp, men jag hoppas ni kan förstå varför då jag just nu har fullt sjå att försöka komma igång med livet igen haha. Men jag ska verkligen försöka updatera lite oftare!

ligger helt utslagen i sängen, och har gjort sen typ 4 tiden idag haha. Sov inte så bra inatt, och vaknade 8 imorse utav att jag hade svinont i halsen. Det la sig dock när jag varit uppe ett tag. Efter lunch så åkte jag och mamma in till stan för jag skulle till Bup. Var lite nervös och orolig som dem flesta gångerna jag ska åka iväg, men allt gick bra. Efter så åkte vi och köpte en present åt min lillebror som fyller år imorgon, sen lite handling innan vi for hemåt igen. Väl hemma började mamma med våfflor då endel släktingar skulle komma för lite våffelkalas i förskott. Umgicks inte så mycket med dem dock då jag kände mig alldeles slut och låg framför en film i rummet istället. Osocialt jag vet men mådde heller inte så bra. 
 
Nu tänkte jag kolla runt lite på Nelly, kanske beställa hem någonting fint. Sen ska jag gå ut i soffan och vara lite social med familjen innan jag tar lite kvällsfika innan läggdags. Jag är ledig imorgon men så trött som jag är behöver jag en tidig kväll, ska upp imorgon bitti ändå för att sjunga för lillebror haha. Imorgon ska jag och mamma in till stan så jag kan gå och kolla synen för körkortstillstånd, så snart får jag sätta mig bakom ratten hihi!
 
Hoppas ni haft en bra tisdag, och får en resterande bra kväll så hörs vi i ett annat inlägg! 
 

10 saker

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-02 » 13:09:00
♥ min favoritmat var förut potatisbullar och jag åt det seriöst minst 1 gång varje dag. Nu har jag dock förätit mig på det så mår illa så fort jag tänker på det haha.
 
♥ jag tycker inte om att duscha. Men jag älskar att raka benen osv haha, känner mig så fräsch efter. Så det brukar gå jävligt fort i duschen men efter kan jag stå och smörja in mig med krämer osv i hundra år haha.
 
♥ Bor på heltid hemma hos min mamma nu. Mest för att jag skahitta min balans i depressionen och inte behöver byta varannan helg, även om det inte är så mycket så blir det jobbigt i min situation. Men jag hoppas att jag snart kan börja bo hos pappa igen!
 
♥ Jag kan verkligen inte somna utan film på. Men jag tittar oftast på samma film varje kväll så jag kan blunda samtidigt och ändå veta vad som händer haha.
 
♥ jag skrev i ett inlägg för ett tag sen att jag skulle försöka dra ner mitt beroende på mobil och dator. Kan säga att jag lyckats lite med datorn, är inte alls lika beroende av den. Men mobilen har jag med mig överallt, och får panik så fort jag inte vet vart den är. Jag mår dåligt över det och vill verkligen försöka få bort det!!
 
♥ Just nu i depressionen, så kan jag verkligen inte vara spontan. Måste planera allting och veta vad som ska hända osv långt i förväg annars får jag panik och då är det kört. Men när jag mår bra så ääälskar jag spontana grejer! Brukar ändå planera osv men verkligen inte på samma sätt som nu.
 
♥ Våren är värsta årstiden på hela året. Även om det är skönt när solen börjar titta fram och värmen kommer smygandes så mår jag alltid fruktansvärt dåligt på våren. Nej, våren är inte min årstid alltså.
 
♥ alltid fått höra att jag är mer grabbig av mig. Aldrig riktigt lekt med dockor/barbies eller liknande utan jag och min bästa kompis lekte monster och drakula, eller låtsades att våra cyklar var motorcyklar ute på gatan. När jag någon enstaka gång försökt leka med barbies har jag endast hunnit klä på dem innan jag tröttnat haha.
 
♥ bästa känslan ever, är när man kommer hem efter en heldag på stranden eller vid poolen, och tar en kall dusch och smörjer in sig med after sun och ser att man har fått färg. Alltså jag ÄLSKAR när man ser bränna hahahh
 
♥ jag har alltid velat bli någonting stort inom skidor. Älskar att kolla på skidor på tv, gick på skidträning förut och har alltid varit intresserad av speciellt skidskytte.
 

Bra dagar!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-03-01 » 00:06:59
dem senaste dagarna har gått i ett. Haft massor att göra även fast dagarna har varit lugna, precis som jag vill.

I onsdags så var jag, minasyskon och mamma till Romme för att åka lite slalom. Haha, gick bra även om det var ett par år sen jag stod på ett par slalom-skidor. Hade ont i fötterna efter 7 timmars åkning men vi hade en riktigt bra dag. Somnade redan innan klockan 22 på kvällen och var heeelt slut haha.
 
I torsdags så började dagen med att jag, mamma och min storasyster åkte till vittinge för att gå på begravning. Det var för min gammelmormor och även om det var jobbigt och trist så var det kul att träffa alla släktingar man inte träffar så ofta. Vi åt god smörgåstårta och fika efter och trots allt så var det mysigt. På kvällen mös vi bara med hemmagjord pizza och somnade tidigt.
Igår, fredag,så började morgonen med en riktigt gos-frukost tillsammans med lillasyster i soffan framför peter pan medan alla andra låg och sov. Sen hjälpte jag henne att fixa kläder och håret osv, hon ville vara lite fin för dem skulle till pappa haha. När mina syskon sen åkte till pappa så följde jag med mamma och Rolle och handlade innan vi sen på kvällen gjorde iordning en jätte god tonfisksallad, couscous, vitlökssås och vitlöksbröd. Sen kollade jag och mamma på let's dance innan det blev sängen. En väldigt mysig fredag!!
 
Dagen idag då? Idag var det lördag. Började morgonen själv med god frukost i soffan framför monsters inc haha, asmysig film ju. När mamma och Rolle klev upp så började jag göra mig iordning lite. Sen när jag var klar åt jag lite lunch medan mamma fixade sig, och runt halv 2 tiden åkte vi till västerås för att gå på bauhaus och Erikslund. Fick med mig en jättefin t-shirt ifrån Gina hem. Innan vi åkte hem sen så åkte vi till Tsatziki för att köpa med oss mat, första gången jag åt därifrån och jag säger bara FYFAN vad gott!! Tog ris, köttfärsspett och kycklingspett med sallad och tsatziki till. Inte sista gången jag äter där i alla fall! Nu på kvällen har jag kollat på melodifestivalen tillsammans med mamma och Rolle, och nu har jag sen någon timme tillbaka legat nerbäddad i sängen redo för att sova. Imorgon förmiddag åker jag och mamma till västerås till Bauhaus för att köpa heltäckningsmattor till våra rum, sen på eftermiddagen ska vi fira lillkusinen. På måndag är det skola igen och jag är taggad!