Http://nattstad.se/sstraandberg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-07 » 11:07:35

Kommer blogga på nattstad från och med nu. Det är mest för att bloggen är lättare att hitta där, och då går mitt budskap med bloggen ut mer. Jag hoppas att ni kommer fortsätta att följa mig på den, puss!!

Femte juni

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-05 » 10:58:10
Efter en ångestattack imorse som jag nyligen gick ur så ska jag försöka ta mig in i duschen tänkte jag.

Mamma åkte bort 3 nätter igår vilket är väldigt jobbigt. Gårdagen gick bra men igår kväll började jag känna ångest och blev ganska jobbigt. Nu på morgonen efter frukosten fick jag en attack men jag försökte andas och ta "rida ut den". Väldigt jobbigt men känns lite bättre nu. 
Det jobbigaste idag är att jag ska hem till pappa..inte att jag bokstavligen ska till pappa utan det är just "resan" dit som är jobbig. Åka bil och det är varmt, jobbigt.... Men jag måste och får göra det på bästa sätt helt enkelt. Därför jag fick attack tror jag, orolig och jätte stressad så nu försöker jag stressa ner för att inte bli så dålig igen.

Jag har varit jätte slarvig med medicinen, men har bestämt att när mamma kommer hem igen på söndag så ska jag verkligen ta den regelbundet för den kommer hjälpa mig ännu mer.
Senare blir det antadligen gå ner på stan för att kolla stundenterna, MYSIGT!

Tack för alla fina kommentarer angående förra inlägget förässten, värmer så oerhört mycket <3


En helvetes resa - men det lönar sig

Kommentarer - 6 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-04 » 14:06:01
Idag ställde jag mig på vågen, orolig för att siffrorna inte ska visa sig högre än vad dem gjorde för några veckor sen. Idag hade jag tappat lite igen, blev besviken...tills jag faktiskt började tänka. Idag har det gått 7 månader från när jag vägde som minst, från när jag mådde som värst, 7(!!) månader. Och ska man jämföra mitt mående idag från då så kan jag inte ens beskriva. Idag mår jag bra, idag kan jag oftast komma upp ur sängen, jag kan gå på stan och jag kan oftast umgås med människor dem dagarna jag känner för det. Idag skulle jag kunna sätta mig på ett fik med mamma och inte få en panikattack. VISST, det händer fortfarande, då och då.. Och jag går ständigt och är rädd för just det, men det hindrar mig inte lika mycket längre. 

Jag blir besviken på mig själv dem dagarna jag inte kommer upp ur sängen, eller dem dagarna jag inte sätter mig med familjen vid matbordet och äter. Jag blir besviken när jag inte kommit ut på en hel dag eller när jag låter tankarna ta över för mycket. Men sen måste jag också tänka tillbaka, tänka till och inse hur långt jag faktiskt kommit. Att den här helvetes-resan faktiskt börjar löna sig. Jag kan inte jämföra mig med vågen, jag kan inte jämföra mig med gårdagen och dagens mående. Jag kan bara jämföra mig med mitt mående idag och mitt mående för ett halvår sen, för det är jag blir stolt över mig själv och inser hur stark jag är.

Vågen slänger jag i väggen, istället tänker jag till och kollar bilder och känslor. Idag mår jag bra, men jag kommer snart må bäst. Idag trivs jag i mig själv, men jag ska trivas ännu mer precis som förut. Idag kan jag le, men snart ska jag skratta. 

FYFAN VAD JAG ÄR BRA, FYFAN VAD NI ÄR BRA! Nu fortsätter vi mot våra mål och kämpar!!Atm

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-02 » 19:27:00Tidig kväll efter bra dag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-06-01 » 22:48:18
Nu ligger jag i sängen framför hitta Nemo sen någon timme tillbaka, kom i säng väldigt tidigt idag faktiskt, jätte skönt! 

Idag har jag gjort väldigt mycket faktiskt. Vaknade runt 9, ångest och ont i magen hade jag. Väldigt jobbig förmiddag men jag tog mig in i duschen och mådde mycket bättre sen när jag ändrade tankarna! Efter lunch åkte jag med mamma och Rolle till Sala och gick på stan. Jag släppte loss och shoppade haha, lite kläder och massa smink blev det!! Brukar inte köpa så mycket och ofta men idag kände jag bara för det hihi. Efter ett par timmar åkte vi hem igen. Men vi blev inte hemma så länge innan jag, mamma och min lillasyster åkte till stan igen. Handlade lite och sen solade jag och mamma. Var huuur skönt som helst även fast jag var lite orolig innan för värmen osv, men jag verkligen slappnade av!!

När jag väntade på mamma så stötte jag även på seniorlaget i voltige!! Alltså jag har inte träffat dem på nästan 10 månader så jag började till och med gråta av lycka!! Voltigen är min andra familj och även fast jag när som helst kan komma och kolla på träningar eller hälsa på så har jag inte kunnat. Dessutom fick jag krama om min älsklings MÄRTA!!! Räknat ut att jag inte träffat henne på 7 månader och det är för länge!! Hur kul som helst även om det bara blev en liten kortis då dem skulle träna! 

Sen kom vi hem runt 7 tiden och åt pasta och skinksås, asgott. Sen storstädade jag mitt rum som tog ett tag och sen hoppa jag i säng. Nu är jag jätte trött så ska släcka ner och sova tänkte jag. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska träna med min bror och senare sola! Hoppas ni haft en jätte bra dag och sover gott inatt, puss!