Gnäll och Valborg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-30 » 15:11:36
Är lite borta just nu, men mår inte så bra och gör inte så mycket så finns ingenting att skriva typ.

Mamma och min syster har åkt till Enköping på ett slags träningsläger 4 dagar, vilket jag tycker är hemskt då jag är så beroende av dem. Jag är i alla fall hos pappa och kom hit imorse så ska vara här till söndag. Jag trivs hos pappa, och har en trygghet hos honom såklart men jobbigt att vara hemifrån när jag mår så pass dåligt. Men mamma och Ronja är värda det här, helt klart.

Jaja ska försöka att inte gräva ner mig i negativa tankar, hela dagen och hela veckan hittills har gått ut på det.

Jag håller på att städa rummet lite, som jag dock har gjort sen 11 tiden haha men har försökt äta lite emellanåt och kollat serie. Snackat jätte mycket med pappa har jag också gjort och farmor kom på ett besök så jag pratade ut med henne, alltså hon om någon förstår och får en att glömma alla bekymmer trots att man pratar om dem, världsbäst!!

Valborg idag, så som jag mår så kommer jag nog bara vara hemma ikväll, men ska snart in i duschen och sen äta lite så förhoppningsvis mår jag lite bättre efter det så kanske jag kan traska upp på stan ikväll och kolla brasan och lite fyrverkerier, skulle vara mysigt. Men nu behöver min mensvärksmage lite värme så in i duschen och fräscha till mig! Puss


4 pics

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-28 » 23:44:45

En helt okej dag idag, varit uppe på fötter även om tankarna och måendet har varit helt på botten. Går trögt nu, allt.. Men jag försöker se positivt på saker och ting och saker jag ser fram emot. En dag i taget helt enkelt. Här uppe bjuder jag i alla fall på 4 bilder från denna tisdag, som innehållit bland annat lite gitarrspelande, systermys och gott mellanmål. Nu ska jag försöka sova lite och se fram emot morgondagen. Pussar och kramar

A bad day

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-27 » 22:37:18

Ursäkta dem förskräckliga bilderna, men dem visar ungefär hur min dag har sett ut haha...

Min mage har kaosat totalt idag, magkatarr, mensvärk, stress och ångest har det varit. Suttit i sängen stort sätt hela dagen, mat har jag knappt ätit och jag ligger redan redo för att sova. 

Mamma kommer snart hem, då ska jag prata lite med henne innan jag försöker sova. Imorgon ska jag nämligen försöka följa med och gymma, 8 på morgonen haha, wish me some luck!!

Sen hoppas jag morgondagen blir mycket bättre än denna dag, pusspuss

Bilder jag blir glad av.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-27 » 11:17:45
 
 
 
 
 

måndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-27 » 11:04:42
Har på senaste tiden nästan bara updaterat snabba inlägg ifrån mobilen. Min dator har virus och är därför väldigt seg vilket gör att jag inte orkar blogga från den då det tar 100 år för att skriva och ytterligare 200 år för att ladda in en bild. Aja, därför kommer det rätt tråkiga mobilbilder och snabba inlägg.
 
Igår kväll fick jag jätte magkatarr efter maten, åt hemma gjord pizza vilket inte kanske är det snällaste för magen. Höll i sig exakt hela jävla natten och har det fortfarande, men är lite bättre nu i alla fall. Skulle egentligen till psykologen nu klockan 11 för att prata lite, och kolla lite om jag ska få medicin för min ångest, men då jag mår så dåligt så kom jag inte iväg.
 
Istället ska jag nu byta om till något lite lättare än jeans och blus, och gå ut och sätta mig i solen ett tag, känner att jag behöver det. Dock har bönderna spridit dynga så luktar skit i hela byn haha, men mest lider nog mammas pojkvän som inte är van med detta.. jag har levt med det i snart 18 år så mig gör det ingenting haha, bara tecken på att det är vår lol ;)
 
Hoppas ni får en jätte bra måndag i alla fall, jag ska försöka att göra den så bra jag bara kan
två oldies
 
 

Sleepless

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-27 » 00:07:34
En bra dag, men sömnlös natt. Imorgon ska jag till psykologen, även om det känns jobbigt så kommer det bli skönt att prata. Inte varit där på ett tag nu.

Den här veckan innehåller mycket jobbiga situationer som jag måste försöka klara av utan att bli så dålig, kommer krävas mycket och kommer vara tufft. Men jag måste försöka.

Hoppas ni haft en bra helg och sover gott nu, puss


-

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-25 » 22:03:19

Seg kväll, men skön. Mensvärk som spökar och magkatarr, men gossip girl och lite gott att äta blir nog bra. Mamma  slutar sent så ska försöka vara vaken tills hon kommer hem. Hoppas ni haft en bra lördag och sover gott! Kysss

In my head

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-25 » 12:52:26
Myser på studsmattan. Musik och myskläder, idag är jag så jävla glad. 

Mysig uteritt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-24 » 14:46:45
Kom för ett tag sen hem ifrån stallet! Jag och mamma red ut som jag skrev imorse, vilket var sååå mysigt. Kom på mycket bättre tankar och verkligen kvalitetstid med mamma. Pigga ponnyer och massa skratt, behövde det! Tog även första galoppen på nästan ett år i padocken också, shit vad jag saknar att bara kunna rida!! 

Nu har jag ätit mat, var svinhungrig. Nu blir det något avsnitt av gossip girl innan duschen kallar. Puss





Godmorgon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-24 » 10:02:19

Idag vaknade jag på asbra humör! Lite smått magkatarr men inte värre än vanligt så det funkar! Ätit frukost så jag är proppmätt nu haha, någonting jag måste lära mig, att äta lite i taget för att inte bli sådär jätte uppblåst och illamående.

Jaja ska snart upp ur sängen och städa lite. Runt halv ett tiden blir det på med ridkläder så drar jag och mamma ner till stallet. Hon tar Ludde och jag Baszek på en liten ridtur ute medans Rolle promenerar med. Ska bli SÅ mysigt i detta väder också, sol och värme!! Fredag också vilket betyder helg och ska se om jag och bästisgrannen kanske ska ha en liten mysiskväll, behöver träffa henne!! Annars är inte helgen planerad, mamma jobbar så blir hemma men skönt det också. Kanske kommer jag vara med någon kompis eller träna, får se helt enkelt. Jag hoppas i alla fall att eran fredag blir bäst, love u all

Atm

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-23 » 18:00:18

Ute och spelar lite fotboll. Är så himla trött så måste komma igång lite haha. Snart mat, kyckling och klyftpotatis, GOTT!

Onsdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-23 » 07:01:05
Ett tidigt godmorgon blev det! Mamma ringde och väckte mig 6 imorse när jag skulle upp och väcka mina syskon, dock ringde jag vidare till min bror som låg i den delen av huset så han fick göra det haha.

Aja har slagit på första avsnittet av gossip Girl, tänkte ge de en chans! Är jätte hungrig så tänkte snart gå upp och hämta frukost också. Idag har jag inga planer, som vanligt. Ska städa upp på rummet, ännu en gång haha. Och sen ska jag idag försöka komma ut och få lite luft, kan behövas.

Uppdaterar mer inlägg under dagen. Och tills dess vill jag önska er en kanon onsdag!! 


ten about meee

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-22 » 15:34:00
* jag måste alltid pussa mobilen när klockan är 09.09/22.22 eller liknande, när det står lika. Jag bryr mig egentligen inte om jag får tur i något eller så men jag känner mig bara tvungen haha.
 
* När jag gick i 5:an fram till 7:an ungefär, den tiden jag också mådde dåligt, så hade jag massa "måsten". Jätte löjliga saker men saker jag verkligen var fast vid. Jag hade ALLA mina gosedjur och kuddar på samma ställe, både när jag sov och när jag bäddat sängen, och så fort någon var där och ändrade blev jag JÄTTE arg och grät. Och skulle mina småsyskon sova hos mig fick dem alltid borsta av fötterna innan dem hoppa upp i min säng, pga smuts????? jätte hemskt nu i efterhand, kommer ihåg att min lillasyster som då var 4 (?) blev ledsen när hon skulle berätta för mig att hon glömt att borsta av fötterna... usch vad jag var hemsk då.
 
* är helt borta när det gäller smink och skönhet haha. Jag skojar inte när jag säger att jag har smink sen min storasyster var i min ålder, och hon är 22 nu. Jag vet att det inte alls är bra för huden osv men jag orkar verkligen inte bry mig, det ser ju bra ut och mer begär jag inte lol. Orkar inte lägga ner flera hundringar på en mascara osvosv.
 
* När det är sommar är jag helt besatt av att bli brun. Förut hatade jag att sola, det var bland det värsta jag visste. Nu älskar jag att sola och ibland blir jag lite för mycket när det gäller solbränna, blir jätte dryg och tråkig när jag väljer solning framför massa annat.
 
* Innan jag gick in i depressionen osv så hatade jag att åka bil kort, men älskade att åka bil långt. Det bästa jag visste var typ bilresorna till fjällen eller Öland osv. Idag tror jag inte att jag skulle klara att åka så långt med bil, men hoppas såklart att jag kommer över det och kan åka igen!
 
 
* Jag har verkligen inga vänner, som jag inte tycker ska vara i mitt liv. Jag har liksom på något sätt rensat bland mina vänner och verkligen bara behållit dem äkta och dem som gillar mig för den jag är. Känns så sjukt bra och jag vet vart jag har alla och dem vet vart jag har mig, underbar känsla <3
 
* Längtar otroligt mycket tills jag en dag kan gå upp tidigt på morgonen, äta frukost och fixa mig. Ta bussen till skolan för att sen gå en tung och jobbig skoldag innan jag tar bussen hem igen och slänger i mig mellanmål och åka på träning. Komma hem och äta kvällsmat och duscha innan jag somnar som en stock i sängen i skaplig tid. JAG LÄNGTAR TILL EN VARDAG HIHI
 
* våran hund, som jag förövrigt inte är bäst på att ta hand om nu när jag inte klarar av att gå ut och gå osv, är absolut världens bästa vän. Och vet inte hur jag ska bära mig åt när hon en dag försvinner, börjar bli till åren nu lilltjejen
 
* Är en hejjare på att möblera om. Tycker det är super roligt när det blir förändringar, men ibland gör jag det lite för ofta. Och ofta är det pga jag sitter så himla mycket i mitt rum, varje dag och i stort sätt hela dagarna. Både äter, sover och är. Och det gör att jag inte trivs i mitt rum tillslut, jag behöver förändring och när jag då ibland inte ens kommer ut ur rummet så möblerar jag om istället. Vilket inte är bra eftersom jag behöver komma ut.
 
* Isglass är mitt liv typ haha.

TACK <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-22 » 10:31:01

Svar: shit, denna kommentaren gick rakt in i hjärtat. Det är precis det här jag vill nå ut till folk, och blir så otroligt glad när jag på något sätt lyckas och får bevis på att folk förstår. TACK du som skrev kommentaren, och tack för att DU förstår <33 

Ni alla är så bra <3

Mitten på veckan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-22 » 09:09:41
God morgon favvisar! Hur mår ni en onsdag som denna?
Jag mår mycket bättre faktiskt, vilket såklart känns jätte skönt!
 
Gårkvällen var jätte jobbig, men det var helt klart värt det. Blir bara arg på mig själv när jag ibland är så rädd och dessa jävla tankar tar över min vilja. Igår övervann jag i alla fall dem mer eller mindre och trots bråk och tårar så unnade det mig idag, väldigt mycket.
 
Har precis vart uppe själv och hämtat frukost idag, blev fil och flingor toppat med jordgubbar, solrosfrön och lite kanel. Väldigt gott att äta någonting annat än bara ren fil haha...
Idag jobbar mamma från 11.30 till 22.00 så jag är barnvakt. Tycker det är lite jobbigt speciellt när jag mår lite halvt, men det ska gå bra!!
 
Idag är inte planerna nå speciella, förutom att ta mig in i duschen och städa mitt rum! !!!!) När man legat ett par dagar så finns det ingenting värre än att hela rummet känns skabbigt och ångestfullt, i alla fall för mig. Så det är det som ska göras. Sen ska jag göra allt för att vara uppe på benen idag, inte lägga mig och lata för då vet jag att det blir värre, vilket jag såklart inte vill.
 
Hoppas i alla fall att ni får en jätte bra onsdag, och nu har halva veckan gått så kämpa på ni i skolan, NI ÄR GRYMMA!
 

Fina ponny

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-21 » 12:37:56



Trött tjej

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-21 » 06:44:56

Sovit totalt 2 timmar inatt, så kan säga att jag är helt slut!!! Nu försöker jag få i mig lite smoothie så kanske det blir lite bättre. Mamma ska ringa och boka läkartid idag så jag får åka in och kolla upp detta ännu en gång. Känner inget flyt just nu alltså, denna berg och dalbana tar kol på mig. 

Men annars då, tisdag idag! Ännu en dag närmare helg, skönt! Helgen spenderas hos mamma, skulle bli jätte fint väder hela veckan så vi får hoppas på att det stämmer! Ha en jätte bra tisdag nu vänner, så hörs vi i nästa inlägg! Pussar

Arg - inte bara jag

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-20 » 23:56:29
Ännu en gång har jag fått en kommentar jag bara känner mig tvungen att ta upp. Där jag ännu en gång ska sluta klaga och vara som alla andra. Känner bara, ursäkta??

Psykisk ohälsa, vet du vad det är? Eller vet du vad det innebär? 

Jag kan hålla tårarna inne, fine. Jag kan låtsas som att allt är bra och jag kan skriva glada inlägg på bloggen eller sociala medier som om mitt liv svävade på rosa fluffiga moln. Jag kan lägga på det där fakesmilet och sminka mig lite extra för att inte påsarna under ögonen från en sömnlös natt ska synas. JAG KAN DET. Men vet du, jag vill inte. Jag vill att hela världen ska veta om min psykiska ohälsa och jag vill att hela världen ska veta att jag mår PISSdåligt. 

Men jag vill också att världen ska veta att vem som helst kan lida av psykisk ohälsa. Inte bara hon den där tjejen som blir mobbad i skolan, eller han killen vars föräldrar skiljde sig för ett par månader sen. Eller den och den pga kärleksproblem, drogmissbruk eller whatever. VEM SOM HELST. Kolla dig omkring, kolla på människor. Kolla på din bästa kompis eller kolla på din mamma. Kolla på din lärare eller den där populäraste personen på skolan. Vem som helst. 

Jag orkar seriöst inte med alla dessa fördomar som finns kring psykisk ohälsa. Orkar inte längre behöva försvara mig själv med ursäkter om varför jag mår som jag mår eller varför jag är som jag är. Jag är en helt vanlig 17 årig tjej, precis som en annan. Jag älskar livet och älskar allt omkring mig. Jag älskar fortfarande träning, jag älskar fortfarande spontana påhitt och det bästa jag vet är fortfarande mat. Jag går bara igenom någonting dem flesta gör nu, en jävla depression. Jag menar, tänk och slå upp ögonen. Varje unge i skolan har mer eller mindre gått igenom en depression, pga den stress skolan faktiskt kommer med. Vi går i skolan 13 år av våra liv, där vi redan som typ 13 åringar ska veta vad vi vill komma med i framtiden, vad vi vill bli och kunna prestera. Utöver det en fritid som alla behöver för att orka. Menar nu inte att alla som går i skolan lider av depression, menar bara att det inte ÄR så konstigt att man lider av det eller att en människa idag lider av psykisk ohälsa.  Alltså ja, jag vet inte ens vart jag vill komma längre med det här inlägget. 

Jag vill bara säga. Att man behöver inte ha en jävla anledning till att må dåligt eller ha psykisk ohälsa. Vem som helst kan lida av det och det är det som är så läskigt, och det vi alla på något sätt måste förändra och tänka. Det syns inte som vissa andra sjukdomar gör, men det sitter långt in hjärta och själ och tar kol på många. Säg inte att psykisk ohälsa inte är någonting, för det är någonting som dödar.

Sluta hyscha och vara så jävla fega! 




Vårvärme

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-20 » 16:27:53
Detta väder är helt underbart ju! Har suttit i mitt fönster och solat lite, men blev tillslut så varmt att jag började må illa och kallsvettas haha, kan också bero på att jag har en fruktansvärd jävla magkatarr. Ligger nu i sängen och vilar, mår super illa och skakig. Pallar inte 

Bjuder i alla fall på dessa charmiga bilderna 


Första dagen på veckan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-20 » 11:46:19
Idag mår jag inte så bra, helgen har varit tuff. Men vägrar bli sängliggandes så jag har klätt på mig, sminkat mig och städat rummet lite. Nu har jag precis fått i mig ett par rostade mackor och kollar på film. Känner mig lite piggare i alla fall!! 

Annars ska jag inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt efter helgen. Vad ska ni göra idag? Skola, jobb, träning? Hoppas i alla fall ni får en asbra måndag!!! 



Söndag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-19 » 17:37:36

Hej på er godingar, hur är det?

Kom hem till mamma för någon timme sen, åkte ju hem till pappa igår men jag hade sån panikångest så kvällen slutade i syrrans soffa. Så jobbigt att må så, ville mest av allt bara hit till mitt rum i Sätra men när jag visste att jag inte kunde blev det bara värre. Dagen idag har också varit väldigt jobbig, knappt ätit något pga ångest och när mamma hämtade mig mådde jag jätte dåligt. När jag kom hem släppte det lite i alla fall, så nu har jag ätit en jätte god smoothie och rostad macka. Jag vägrar bli sängliggandes igen pga den här attacken som den förra. 

Vi har lite gäster här nu men jag ligger i sängen och vilar, så himla trött. Men ska snart försöka gå ut och vara lite social. Vi hörs i ett annat inlägg, puss på er och hoppas ni får en fortsatt bra söndag! 

Tidig morgon!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-18 » 07:23:20

Godmorgon babes, sovit gott?

Jag vaknade redan halv sju idag!!(???) vet inte varför jag vaknade så tidigt så jag somnade så sent som runt ett tiden inatt. Känner mig fortfarande trött men kan inte somna om, så det är ju mindre kul. 

Igår möblerade jag om hela dagen. Bytte tillbaka till mitt andra rum som är nyare, KÄNNER MIG SOM HEMMA hihi.
Så i sex timmar höll jag på igår, och har lite kvar att göra idah också. Trots att det var jobbigt igår så var det skönt att göra någonting annat än bara sitta vid datorn/tvn hela kvällen som jag alltid gör haha. Mamma låg med migrän hela dagen och kvällen så hade dessutom ingen sällskap så nu har jag fått lite styrketräning när jag burit sängar och möbler hit och dit.

Nu är jag svinhungrig så ska upp och hämta frukost. Senare ikväll så åker jag till pappsen och spenderar natten där. Var länge sen nu så det blir mysigt att komma hem dit igen. 

Hoppas ni får en jätte bra lördag 

ingenting som planerat

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-16 » 21:43:58
alltså den här dagen!? ingenting har blivit som jag planerat och mått sååå dåligt pga det, men ändå försökt tänka positivt.
 
Hade planerat asbra för dagen. Gå upp i tid och äta frukost, träna på förmiddagen och sen skolan. Men sen sa mamma imorse att vi hade BUP tid som jag totalt glömt bort, så där blev ju allt kaos, hela jag fuckade ur haha.. blev i alla fall inte BUP av några anledningar. Då var jag redan lite stressad pga det, så prioriterade bort skolan så jag bara skulle träna som jag skrev i förra inlägget. Men då kunde inte mamma följa med, så då sket sig ju det också totalt. Blev jätte stressad då när jag hade planerat så bra och ingenting blev. Så när jag sen bestämde mig för att ta en promenad och sen göra lite övningar hemma mådde jag redan dåligt så då var det försent typ. Magkatarren var katastrof och jag var jätte stressad och uttråkad över att ingenting blev som jag planerat haha.
 
Under dagen har jag i alla fall pratat lite med Lotta (mammas kompis), vi pratade ut om lite allt möjligt vilket alltid är så skönt!! bästa Lotta. Sen har jag i stort sätt bara suttit vid datorn. Mått så fruktansvärt illa och magkatarren har varit på mig exakt hela tiden och tankarna på högvarv så eftermiddagen har varit dålig. Dock skärpte jag till mig mot kvällen och nu känns det faktiskt bättre. Nu är jag bara jätte hungrig pga åt inte så mycket kvällsmat, så tänkte fixa mig någonting att äta nu innan jag går och lägger mig.
 
Imorgon ska jag kanske träna med mamma och mammas kille, beroende på hur jag mår då. Ska i alla fall ha träningskläder på och följa med, så får vi se där helt enkelt. Sen åker mina syskon till pappa över helgen medan jag kommer till pappa på lördag och stannar är till söndag. Blir mysigt. Hoppas ni får en bra natt, puss på er
 

Träningsdags!

Kommentarer - 3 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-16 » 08:48:56
Efter en underbart skön sömn har jag precis ätit jätte god frukost framför en film i sängen.
 
Jag börjar skolan 12.05 idag, men vet inte om jag ska dit. Tanken var att jag skulle gymma nu på morgonen, och sen åka till skolan. Men jag tror jag måste prioritetra lite så det inte blir för mycket på en dag bara för att jag känner att jag mår bra, för då är risken att jag blir dålig igen.
 
För mig är träning prio ett just nu. Jag vill bli stark fysiskt och psykisk och känna mig frisk, för tror det kan göra en riktigt stor skillnad. Kommer känna mig stark och frisk som sen också kommer ge mig ett bättre psyke.
 
Jag vill dock inte till gymmet ensam första gången, och min bror går i skolan och mamma ska lägga golv, så det suger. Istället ska jag försöka ta mig ut på en promenad, en lite längre. Sen göra lite övningar hemma. Jag måste verkligen börja lugnt så jag inte tar ut mig på en gång. Men jag är verkligen jätte taggad för jag går hela tiden och tänker på att jag vill gå upp i vikt och få tillbaka muskler osv, men har aldrig riktigt tagit tag i det. Men nu känner jag mig på hugget så känner att det bara är att köra då, annars kommer det aldrig bli av liksom.
 
Hoppas i alla fall att ni får en bra torsdag, så hörs vi senare! Puss babes
 

ONSDAAAG

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-15 » 17:13:35
Hej på er!!
 
Hur har eran onsdag varit hittills?  Min har varit ganska bra faktiskt!
 
Jag har städat heeeeela huset, men eftersom vi håller på att byta golv i hallen och köket så är det lite stökigt, men har dammat överallt och dammsugit osv så nu får mamma sig en liten överraskning när hon kommer hem ikväll.
Annars så har jag väl inte gjort så mycket haha, lagat mat och hjälpt lillasyster med hennes läxa.
 
Nu håller jag på att beställa lite kläder från Nelly, blir lite träningskläder och vårkläder. Ska snart göra lite kvällsmat innan jag hoppar in i duschen och fräschar till mig. Imorgon ska jag försöka dra med mig mamma till gymmet på förmiddagen och kanske skola sen, men får se.
 
Kanske inte ett så värt inlägg, men bättre än inget i alla fall. Puss på er babes
 

Den bästa sommaren - 2013

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-15 » 08:57:53
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nattinatti

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-14 » 23:47:05
Kikar in här för att säga godnatt kära läsare. 
Dagen blev ändå lite bättre än jag trott, men tankarna har ändå gnagit inom mig och vunnit endel. Jag får ta nya tag imorgon helt enkelt. Imorgon är jag ledig och mamma jobbar från morgon till kväll vilket betyder att jag blir ensam hemma, vilket jag avskyr. Men kanske åker med storasyster till Västerås en sväng eller liknande, får se helt enkelt. 

Nu har jag slagit på Pippi Långstrump på de sju haven, världens bästa film haha, och ätit lite macka så jag är redo för sömn. Hoppas ni sover gott, pussar


Går emot mig själv

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-14 » 11:01:33
Idag är en jobbig dag. En dag med måendet på botten och tankarna på högvarv. Men istället för att åka med i det så ska jag gå emot  mina tankar och mitt mående och göra den här dagen bra.
 
Nu ska jag upp ur sängen och sminka mig och fixa mig, för att känna mig lite piggare. Därefter ska jag gå ut en sväng tänkte jag. Behöver få luft och piggna till mig lite. Senare ikväll ska jag försöka följa med min tvillingbror till gymmet. Jag ska börja träna nu och finns inga ursäkter. Jag har till och med beställt nya träningskläder nu och har ett gym någon km från där jag bor, så nu jävlar.
 
Hoppas ni får en bra tisdag, det ska jag se till att få.
 

Sunday Funday

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-12 » 11:38:52
god morgon solstrålar!
Haha passar väl bra såhär en grå söndag.
 
Varit rätt tomt på bloggen, förlåt för det. Igår var jag borta hela dagen, jag mamma och Rolle åkte runt i Heby/morgongåva och kikade. Sen åt vi thaimat innan vi åkte till min bror på lite fika. Var hemma sen runt halv 6 tiden och då var jag så trött och orkade inte blogga helt enkelt. Idag vaknade jag runt 6 tiden, drömde att jag blev kidnappad lol, hade hjärtklappning och var helt svettig haha. Men lyckades somna om och vaknade 8 när mamma åkte till jobbet.
Sen dess har jag bara ätit frukost och fixat lite här på bloggen. Som ni ser har jag bytt header, blev inte så nöjd men den får duga så länge.
 
Nu kollar jag på film och ska snart börja fixa mig lite. Tror jag ska duscha nu så jag slipper det senare ikväll. Sen ska jag gå ut och göra någonting, kanske spela lite boll men så himla blött ute så får se. Är barnvakt hela dagen då mamma jobbar till 22 men det är helt okej, känns som att det kommer bli en mysig söndag.
 
Imorgon är det skola igen och det känns okej. Kanske blir Västerås efter det och köpa spackel så jag kan byta rum snart, annars inga planer. Hoppas ni får en bra söndag friendos
 

Idag börjar mitt nya liv

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-11 » 15:06:00
 
 
hur många gånger har jag egentligen sagt att "idag börjar mitt nya liv" eller "idag är första dagen på min nya start"? Alldeles för många gånger och jag har också alldeles för många gånger brytit dem meningarna.
 
Jag har egentligen ALLT jag kan önska mig, bortsett från att jag mår dåligt. Jag har världens finaste familj. Mamma, mammas pojkvän, syskon, pappa, pappas flickvän och släkt och vänner. Jag går i en grym skola, med asbra avstånd. Bestämda helger jag ska vara hos pappa, fint rum hos pappa. Mamma och pappa bråkar inte, båda har bra ekonomi. Har en hel garderob med kläder, skohylla med alldeles för många skor, en mobil, en dator, mat på bordet och en säng att sova i. Jag har verkligen allt en människa kan önska sig. Varför mår jag dåligt? Varför ska jag som har allt jag vill ha och behöver må dåligt? Må dåligt över någonting som jag för ett år sen inte ens tänkte på, eller som jag för 3 år sen inte hade någon aning om att jag skulle behöva må dåligt över. Att duscha? Människor som inte har en dusch DRÖMMER om att få duscha, medan jag nästan varje gång gråter över att behöva göra. Eller en middag vid bordet med tända ljus och familjen, som varje familj drömmer om. Varför kan jag inte sitta med och äta och istället går in på mitt rum och äter framför en film? VARFÖR?
 
Varför kan jag inte bara göra det jag vill och tänker på. Varför kan jag inte bara gå ut och ta en kvällspromenad med en kompis när jag känner för det, utan att behöva må dåligt och få ångest? Varför kan jag inte få ha en spontan sleepover med en vän när jag vill ha det?
 
Jag måste verkligen skärpa mig nu, jag lever för fan inget liv. Jag är 17 år och ska få leva som en 17 åring ska. Den enda som kan hjälpa mig är jag själv, och jag måste ta tag i mitt liv NU. Idag börjar mitt nya liv

good day

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-10 » 22:08:31
 
Nu väntar duschen på mig. Har haft en mysig dag som innehållit sol, fotboll med tvillingbrodern och frisk luft, skönt!
Kvällen har spenderats i sängen då jag känner mig helt slut, inte van med utedagar haha.
 
Som sagt, duschen nu sen ska jag locka håret bara för skojs skull. Hoppas ni haft en bra dag, pussar!

3 saker på kort sikt

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-10 » 13:12:00
Tänkte skriva upp 3 saker jag vill kunna göra på kort sikt. Småsaker jag vet att jag klarar av men mitt psyke måste jobba med. För er är säkert dem här sakerna små löjliga saker haha, men det är saker jag saknar att kunna göra utan problem och som jag faktiskt har väldigt jobbigt med just nu. Sen finns det större problem jag behöver ta itu med och ta hjälp, men just dem här sakerna vet jag att jag klarar av själv och kan på kort sikt.
 
♥ Äta godis/snacks - jag har alltid älskat godis och allt snacks som hör till. Glass, chips, kakor, bullar osvosv. Liksom i somras åt jag en hel chokladkaka själv VARJE dag haha, var chokladberoende då. Men just nu äter jag ingenting sånt tyvärr. Jag är otroligt rädd att jag ska få mer ont i magen av sådant än vad jag redan har och skippar allt sånt. Jag vet att jag inte får mer ont i magen av det, då jag äter så mycket annat som har samma effekt. Typ feta hamburgare, isglass, dricker liter med saft och naturgodis. Men just godis och sånt har jag svårt med och vill så gärna kunna äta lite godis när jag är sugen på det, men så fort jag äter bakelser osv så inbillar jag mig med illamående osv fast jag vet att jag inte blir speciellt påverkad. Då jag har magkatarr så VISST, läsk osv kan jag få lite ont i magen av men inte mer än vad jag fått förut och då hade jag inget stopp angående läsk haha. Så det är någonting jag vill jobba bort.
 
♥ Ska vara ute minst 20 minuter om dagen. Jag har väldigt svårt att lämna huset, eller lämna sängen över huvudtaget vissa dagar. Men lämnar i stort sätt inte huset utan att ha ångest, och väljer då alltid att stanna inne hela dagarna. Men jag behöver komma ut, och när jag väl är ute så mår jag mycket bättre med frisk luft osv, det svåra är bara att komma ut genom dörren och tänka på annat. Så minst 20 minuter om dagen ska jag försöka vara ute, om så att jag bara är ute 5 minuter åt gången så ska allt samanlagt bli 20 minuter.
 
♥ Komma igång med lite träning. Nu när jag håller på att gå upp i vikt, och att det faktiskt visar sig på vågen att jag går upp mer och mer så blir jag väldigt peppad. Men jag behöver träning också. Mycket utav orsaken till att jag gick ner så mycket i vikt var för att jag slutade träna helt och hållet och tappade allamuskler, vilket jag faktiskt hade gott om då jag tränade väääldigt mycket innan depressionen. Men sen var det såklart också för att aptiten minskat osv men just träningen behöver jag för att kunna bygga upp muskler och bli starkare i kroppen. Jag vet att jag mår bra utav att träna och kommer känna mig friskare i både kroppen och psyket. Kommer få bättre aptit och kommer äta mer. Till en början kommer jag och mamma bestämma 1-2 dagar i veckan som vi ska gymma, och jag kommer såklart få börja väldigt lugnt och öka med tiden, men att bara komma igång lite känns otroligt skönt. Och att gymmet bara är någon km från oss gör det ju såklart lättare att komma dit också.
 

Solig fredag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-10 » 13:11:10
Ligger ute i en solstol på altanen. Hur varmt som helst men underbart. 

Imorse var jag och min lillasyster upp rätt tidigt och dukade fram massa frukost på bordet, som vi sen överraskade familjen med. Mysigt med en god fredags-frukost. Sen har jag suttit och beställt lite kläder från Nelly, bla träningskläder då jag ska försöka komma igång med träningen på riktigt nu. Sen tänkte jag gå ut och träna men var så varmt så la mig här istället och solar lite innan jag ska träna lite. 

Blir en slappdag som vanligt men håller på att vila upp mig lite efter den långa sjuka veckan. Senare kanske jag promenerar ner till stallet och hälsar på, får se. Hoppas ni får en bra fredag



Vårtorsdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-09 » 14:21:21

Uppe på benen igen, hyfsat i alla fall haha. Jo men idag mår jag rätt okej!! Matlusten fortfarande sisådär men kan äta i alla fall så det är skönt. Förutom mitt jävla humör och pms så är det väl som vanligt nu haha.

Imorse var jag ute och fotade lite, sminkade mig lite extra och tog på mig lite vårkläder och gick ut i solen. Sen blev det så himla varmt så tog bort sminket, bytte om och nu ligger jag ock solar sen någon timme tillbaka. Stekhett på våran baksida men hur skönt som helst. 

Senare ska vi grilla hamburgare och mysa ute lite, lovat lillebror att hoppa studsmatta haha. Älskar våren och värmen som kommer, helt underbart!

Mitt älskade Sätrabrunn

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-05 » 16:02:25
Jag bor på världens mysigaste ställe. Jag älskar landet och Sätrabrunn. 



Efter 3 dagar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-05 » 13:35:03
Här ligger jag, fortfarande i sängen sen i torsdags. Segt som fan men känner mig lite piggare. Egentligen helt sjukt att en panikångest attack får mig att ligga flera dagar! 

Jaja känner mig som sagt lite piggare, fortfarande noll matlust så äter bara fil och dricker saft så har ingen energi lver huvudtaget. Ofräsch som fan också och skulle behöva en lång dusch och bädda rent sängen. 

Imorse fick jag mensvärk som fan på det och nu fick jag mens, skapligt. 

Nu ska jag faktiskt försöka mig upp på benen och samla lite kraft, är uttråkad som satan haha. Hoppas ni får en fantastiskt bra dag, puss på er!!!!


Bara gnäll - glad påsk!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-04 » 10:21:59

Hej på er! 
Vaknade för någon timme sen, mådde inte sådär jätte bra pga inte ätit ordentligt sen torsdag kväll, endast en liten skål kvarg igår eftermiddag.

Gårdagen bestod av endast ångest. Hade ett antal attacker under dagen så var helt slut igår kväll. Vet inte varför det blev såhär igen men haft ångest sen torsdag eftermiddag. Idag mår jag lite bättre i alla fall, mår bara illa och har ingen aptit över huvudtaget, men har fått i mig en skål fil och müsli och frysta bär i alla fall. 

Vet inte vad dagen kommer bestå av. Ska försöka komma upp på benen igen, komma in i duschen och fräscha till mig behövs. Ååååh blir SÅ uttråkad av att må såhär, orkar inte.

Jaja hoppas ni får en kanon lördag!! Glad påsk förässten

tb - skolavslutning 2011

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-03 » 13:37:00

Man saknar ju ekebytiden skapligt mycket! Även mina finfina vänner <3
 

 
 
 
 

Mitt allt fyller år idag, min mamma <3

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-03 » 10:13:28
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blandad dag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-02 » 20:25:35
 
oj den här dagen alltså, så mycket känslor haha.
 
från en glad förmiddag till en grymt jobbig eftermiddag. Tillbringar kvällen hemma helt slut efter en eftermiddag med panikångest och en attack som fortfarande håller sig i sen klockan 3.
 
Hoppas ni förstår varför jag inte orkar blogga, ni är grymma ändå. Hoppas ni haft en bra dag i alla fall! Nu har vi lov också, skapligt skönt, pussar till er!

min bästa vän

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-02 » 12:30:00
 
 

Dream sweet

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 21:46:20

Kikar in här och säger god natt. Kvällen har varit bättre än dagen, även om jag försökt pigga upp mig lite så har det varit svårt. Känns i alla fall lite bättre nu och ska försöka ta mig in i duschen en snabbis nu. Sen blir det sängen för att sova. Har inte sovit ordentligt på ett par dygn nu så är himla trött. Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag idag, och imorgon får vi lov, hihi påsken är ju så himla mysig tycker jag!!
 
Puss och godnatt!!!

Bilder från tider man inte visste vad framtiden skulle ge.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 20:54:47
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

All natural, sminkfri månad!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 10:45:01
alltså jag är en tjej som lätt skulle kunna gå osminkad. Spelar egentligen ingen roll vad jag ska göra eller vem jag ska träffa, jag trivs som osminkad och behöver inte lägga flera lager puder i ansiktet eller tjockt lager med läppstift, vilket jag inte gör i vanliga fall heller. Jag använder mest concealer för att täcka eventuella finnar och mörka ringar under ögonen, bronzer och rouge, sen mascara och ögonbrynspenna, ingenting mer liksom.
 
Och jag har länge funderat på om jag ska ha som en sminkfri månad, där jag inte ska använda nå speciellt smink. Och april månad ska vara en sminkfri månad. Jag har dock funderat lite, nu under påsken och lovet som är den här månaden så kommer jag att använda lite smink, endast när vi ska på påskmiddagar osv. Men inte annars.
April känns som en bra månad, tänkt ha det lite tidigare men på vintern så känner man sig oftast blek och ful så då är smink rätt bra haha, men nu när vårmånad kommer så känns det som ett bra tillfälle.
 
Då kan min hud få andas lite och även om jag inte sminkar mig så ofta nu för tiden eftersom jag oftast går hemma så sminkar jag mig alltid extra när jag ska iväg för jag tycker det är kul. Så nu får vi se hur det går den här månaden, all natural hihi. Ska bli skönt och det känns skönt att jag inte orkar bry mig heller.

Första april

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2015-04-01 » 09:53:12
"den här ska bli en grym dag" säger jag 1 sekund innan jag slår tån i tröskeln.. jahapp och där förstördes typ hela min dag hahah...

God morgon i alla fall! Allt bra? Hope so!
Jag är ledig idag, mår fortfarande inte helt bra och har lite tankar som måste övervinnas.
Har i alla fall ätit en god frukost framför paradise hotel nu, och tänkte kolla ett par avsnitt innan jag ska upp och göra lite nytta. Tänkte städa lite och senare måste jag duscha. Mamma jobbar till 22 ikväll så kommer vara barnvakt. Måste bli bättre idag då jag ska till psykologen imorgon osv och orkar inte må dåligt då. Så japp, denna dagen kommer gå åt att pigga upp mig lite och försöka få bort elaka tankar hihi.
 
Första april idag också, har lyckats lura min lillasyster bara hahha... hon som älskar Eric Saade lurade jag att han hade ringt mig och frågat efter henne.. ni skulle sett hennes min hahahahha. Jag är glad att jag är ledig så jag slipper gå runt och bli luras för det är någonting jag alltidblir haha...